NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-31  |  Tid: 22:29:18

Musikalen ”Love Across” i skolan idag.

Skola idag igen… hade prov första timmen, idrottslektionen om typ isen : P var hur enkelt som helst. Sen så var det svenska där vi såg klart filmen vi började se igår ”Patrik 1,5” jaja kom på mig själv att jag såg den på skolbio förut men tror jag somnade under den då : P eller så var det en dålig dag för mig då.. kommer ihåg att jag set de n iaf. Sen matte där man mest tog det lugnt, pratade och bara slappade mest, men har nu kommit in på Pythagoras sats.. engelskan var ju hur lugn som helst gjorde inte så mycket satt bara och fyllde i ord som fattades i en text. Sen var det bageri : P nää just det ingen bageri idag… utan var en musikal man skulle gå och se på : ) den var ju bra, trodde inte det förs men var helt okej iaf : ) och det var ju vissa personer man såg mer eller mindre.. Men ett bra jobb till er som var med i musikalen ”Love Across”

När man slutade skolan så stannade man kvar i mora en stund, åkte upp till Maxi och fixade några saker där uppe, sen så drog man ner på mora en sväng, planerade inte så bra idag vad jga skulle ha. Men de jag vill ha hade de inte i norret… : ( så fick åka ner till mora och springa och leta efter det där..  Som tur var så hittade jag det : )
kom hem vid 5 tiden hade sån lust att ut och övnings köra men orkade verkligen inte det.. jaja blir väll många tillfällen nu när man har påsklov… eller inte!? Får väll se..

 



Men nu ska jag lägga mig och läsa en stund innan jag somnar in i min lilla sömn och drömmer mig bort i mina tankar.

                  
                                                                                                              
//Rebecka 


Mat / Bakverk  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-29  |  Tid: 20:56:28

Påsk buffé

Jaja då var det snart påsk igen då.. hade en påsk buffé i skolan idag, med ca 60 gäster sa det tror jag xD kommer inte ihåg vad det sa menmen…   

Sen så var jag med Mikael en stund efter att vi slutat, gick och hämtade ut något paket han hade fåt på posten, och så. Väll när man kommit hem så tog man det bra lugnt och fick veta vissa saker som tyngde ner en ännu mer… varför ska allt komma på en och samma gång!? Jag avskyr när allt ska komma samtidigt.
jaja så är väll livet, det går upp och det går ner…  får väll se till att göra det bästa av de här dagarna som är nu.





                                                                                                                                             //Rebecka


Allmänt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-29  |  Tid: 06:31:54

Ny snö : ( vill ha somma nu!

Ja då har man vaknat och vad gör det inte, joo det snöar ute.  Nu vi jag ha sommar. Blev ingen skoter åkning i helgen Vädret tillät aldrig det, så ska väll försöka med det nu till helgen innan alla snö försvinner.
Men nu ska jag ta och göra mig inordning och ta mig till skolan i ny snön. Har Påsbord i dag och det är fulsatt idag, 60 personer : ) blir säkert roligt det, har något att göra idag i alla fall.


Men nu ska jag göra mig inordning så hörs vi.


Rebecka.


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-29  |  Tid: 06:31:54

Ny snö : ( vill ha somma nu!

Ja då har man vaknat och vad gör det inte, joo det snöar ute.  Nu vi jag ha sommar. Blev ingen skoter åkning i helgen Vädret tillät aldrig det, så ska väll försöka med det nu till helgen innan alla snö försvinner.
Men nu ska jag ta och göra mig inordning och ta mig till skolan i ny snön. Har Påsbord i dag och det är fulsatt idag, 60 personer : ) blir säkert roligt det, har något att göra idag i alla fall.


Men nu ska jag göra mig inordning så hörs vi.


Rebecka.


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-28  |  Tid: 22:58:57

Vofflor med släkten

Ännu en söndag man har överlevt. Har bara tagit det lugnt idag, läst lite och suttit vi dator. Sen så var jag över till mamma vid 4 tiden och åt vofflor med släkten : ) å vad rolig min lilla kusen är : D han är juu bara för rolig. Sen så var man helt slut så gick ner och la mig på sängen och vilade en stund, men nejj det fick man inte. Skulle inte liga där och ville inte tyckte han så blev att hitta på något med han xD

Sen när man kom hem igen så var man hur pigg… ajja tränade lite och hoppade i poolen en stund för att koppla av en stund. Så nu ser man på en film och ska väll snart somna in så man orkar med morgondagen i skolan. Full satt i restaurangen, men har iallafall påskbord så blir lite enklare då.

Men nu ska jag se på filmen och krypa ner i sängen och somna in.

 

 

Vi hörs: Rebcka


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-28  |  Tid: 11:14:19

Kvällen som var!

Ja då har man precis vaknat upp. Vaken och vaen kan jag nog inte säga att jag är just nu. Gårdagen slutade i helt andra planer än vad jag kunde tänka mig. Fia var ju över här igår och vi gjorde ju våran hemgjorda glass, som det gick med, men den blev i alla fall god och det är väll huvudsaken det. Blev mandarin sorbet : ) sen så kom granarna över och skulle bada så jaga och Fia fick vara bartender åt dom : P medans jag och fia såg på körslaget. Var alldeles för skönt avslut måste jag säga : P men team Moraeus blev kvar denna vecka : ) sen så efter en stund så satt man i en bil på väg till mora till Mikael, fia och jag hade alldeles för tråkigt här hemma så vi kom på den iden att åka ut dit. väl hemma igen så hade alla gäster åkt hem så an la sig och såg på en film och somnade in.



Ganska mislykat tycker jag, men smaken var det inge fel på.




Men nu ska jag se till att vakan till liv och göra inordning mig och så ska man göra Påskskinka.
Ha det så bra så länge så hörs vi.


                                                                                                                                    //Rebecka


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-27  |  Tid: 20:20:56

Hemgjord glass och körslaget!

Ja då har Fia kommit och vi har varit ut och badat och ser nu på körslaget och gör hemgjord glass.. fan va duktiga vi är på det : P kanske vi ska läsa receptet helt innan vi gör det, Men vi lyckades rädda glassen på vårt sätt xD så nu svalnar den av och ska snart hälla i den i glassmaskinen och se den förvandlas till en ljuvlig god glass.


hörs väll senare.


//Rebecka


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-27  |  Tid: 14:05:58

Dåliga drömmar

När man vaknade imorse så var man helt genom svettig, hade en mardröm. Men kommer inte ihåg vad det var om. Men hade masa andra små drömmar som jag kommer exakt ihåg… fann varför kommer jag ihåg de, vist en del var väll bra men andra försöker jag bara förtränga på alla sätt och vis. Men blir på mind hela tiden. Av musik, röster, ljud….. fann
och så regnar det idag.. Snart sommar nu : ) påminner mig nu om sommrarna när det regnar. Så nu försvinner all snö snabbt.


Precis kommit hem från mora nu..  har varit i in där och letat efter  några saker som man kan pynta huset med nu inför, men hittade inget nere på stan så var in på maxi en snabbis oxså och tittade runt där men hittade inget där heller.  Så nu är man hemma igen och ska fixa lite i sitt rum.

men nu ska jag försöka komma på andra tankar och komma bort från värkligheten en stund!



//Rebecka

Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-25  |  Tid: 22:23:35

NP uppsats, och mat....

Japp kort skoldag idag. hade svensk uppsats eller NP vad du nu vill kalla det. Gick väll hyfsat bra om jag får säga så. Var bara svårt att komma igång med den hade alldeles för många andra tankar i huvudet i början men de försvann ganska snabbt och man kunde börja skriva. Blev hela 4 argument jag skrev om.


När man äntligen kom hem så blev det där tjatet om vad man ska äta idag igen.. orkar verkligen inte tänka på mat just nu, och om jag ska äta något så ska det bara stå där på bordet färdiglagat så man kan sätta sig.
Tog ett bad alldeles nys,  åå kan bara liga där ute hur länge som helst, bara liga och se upp mot stjärnorna.



Har liksom fått dena låt ihjärnan nu!
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1562878&selId=1.1219447&currPage=0



Men ska se någon film nu så hejs


                                                                                                                                         //Rebecka


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-23  |  Tid: 23:13:18

Fy skäms på mig bara, kan ju inte spela sådana spel...

Liten snabb uppdatering så här innan man ska gå och lägga sig.

Kort skoldag idag, hade bara engelska och matte idag. Lugn och skön skola dag för min del iallafall. På engelska så gjorde vi övningar inför NP.  Och matten så jobbar man som vanligt extremt mycket på lektionerna :P  nää de gör man inte om jag ska vara riktigt ärlig, men gjorde några tall idag. lovar mig själv att skärpa mig nu och ta tag i matten igen, matte var ju mitt favorit ämne förut i skolan men vet liksom inte vart de har tagit vägen nu.. var nog efter jul på man tappade orken för matte och har bara gått nerför ända se dess : (
men nu LOVAR jag mig själv att jag ska klara av kursen och göra iallafall några fler tall imorgon än vad jag gjort idag.
Efter skolan idag så spelade man lite Xbox med Mikael och var med han en stund. Fan får nog ta och lära mig spela lite mer Xbox spel jag, kan ju inte det får jag nog lov att säga. Fy skäms på mig bara.. :P


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-22  |  Tid: 16:38:35

Servering idag!

Kom nyss hem från skolan. Har varit ute i serveringen i dag. Var rätt roligt i alla fall från vad jag trodde det skulle vara. Men jag föredrar nog att vara inne i köket i framtiden, om nu jag blir något av denna utbildning.
Ska väll sätta mig och läsa lite snart.. inte föra att jag gillar det men finns just inget annat att göra. Och en film är jag inte det minsta sugen på att se just nu.


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-21  |  Tid: 21:04:16

Skoter åkning : )

NU har man äntligen städat rummet och fått lite ordning på sakerna.
Var oxså ut idag med granarna och åkte skoter, åkte ner till orsa sjön och körde runt lite där… satt mig ooxså ch solade en stund när solen äntligen kom fram. : )

Åkte sedan hem och bytte om och åkte hem till mamma för att hämta lite småsaker som jag behöver tills imorgon och passade samtidigt på att åka utt och övningsköra en stund. Andra gången på 6 månader och det går riktigt bra måste jag säga. Sist jag var ute så var de jävla turisterna i vägen hela tiden så de har jag som minne. Men nu går det bara bra för mig.. : ) och bilen rullar iallafall framåt : P


Men ska lägga mig och se på någon film nu!! Kramzzi

 

Rebecka


2. 2010 vår  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-21  |  Tid: 12:46:00

vill ha sommar nu!

Vaknade väll för någon timme sen, men har bara legat och slöat mig i sängen. Och det första men ser när man kollar ut är att det snöar… nu vill jag ha SOMMAR orkar inte med vintern något mer, blir bara deprimerad av den just nu. Ska väll ta mig och gå ner om en stund och hitta något att äta och se om det blir någon skoter tur i dag som vi sa igår : P ser inte så lovande ut just nu i alla fall men får se om jag tar skotern ut själv en sväng ut på isen och läger mig och funderar en stund på livets tankar som man har inom sig.


Har ju hänt så mycket på sista tiden, i mitt liv. Eller den senaste veckan är det väll. Och sen så går man och väntar på ett viktigt samtal från en läkare som aldrig ringer : / fann va jag avskyr den svenska sjukvården. Ska nog ringa upp till veckan och se vad de har bestämt för något.

//Rebecka


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-11  |  Tid: 18:17:20

Dagen!

Hej alla igen. Dagen i skolan har varit lugn, den har bara bestått av ett engelska test/prov som var någon form av en läsförståelse. Efter att man gjorde provet så slutade vi : ) så jag åkte ner till mora och satt mig på biblioteket en stund och läste lite i boken som ska vara ut läst tills idag : P satt väll där i typ 2 timmar och bara läste och kopplade av  tills klockan blev strax före 1, då tog man bussen upp till lasarettet för ett besök där omkring. Och efter besöket där så åkte man bara hem och la sig… orkade verkligen inget efter det. Men efter när man har pratat med dig<3 en stund så mår jag mycket bättre, och jag har fått tillbaka orken för att göra något igen. Så ska man väll sätta på musik och bara skriva klart läslogen och skicka in den. : )

 

 

 

 

 


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-07  |  Tid: 11:09:40

Har aldrig måt så dåligt som nu...

Nu var det ett tag sen jag upptatera här och kommer nog inte göra det så mycket framöver heller.

Lovet har varit okej.. har varit in till mora några ggr och träffad dig <3 och så fick man träffa Cicci oxså : ) var på kina och åt lunch med de och sen var vi på bio : ) var roligt det. Sen har jag väll läst en hell del under lovet oxså, ska väll försöka att läsa ut boken idag så man kan vara ledig imorgon.

 

Har nog aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag mår just nu, vill bara fly här ifrån just nu, bort från allt. Det ska förmodligen komma någon hit idag så man får prata med någon… så får se om det hjälper något.


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-03-02  |  Tid: 01:48:11

Sportlov

Kommer aldrig för mig att uppdatera bloggen. Säger hela tiden till mig själv nu ska jag skriva men det blir aldrig av.


Sportlovet har börjat nu och man bara ligger hemma och gräver ner sig själv och vet inte vart man ska ta vägen. Man mår juu bara dåligt att gå här hemma varje dag.

Idag så har man väll bara tagit det lugnt, läst lite och fixat med en del saker som behövde fixas. Under sportlovet så då inebär det vasaloppet och då kan ju knappast ta åka in till mora och ta det lugnt, det kryllar ju av människor. Men ska nog iallafall försöka att ta mig in till Mora imorgon och träffa DIG : )  men då behöver jag nog komma i säng snart så att jag orkar komma in.


Allt känns så himla jobbigt just nu, vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Vet heller inte vad jag exakt vill heller. Du ger mig hopp och glädje, lycka och så mycket mer, finner inga mer ord för det. Har försökt med allt idag för att muntra upp dig, på alla sätt. känns som jag lyckas ibland, men ibland så vet jag inte vad jag ska göra så att du mår bättre. Vill bara att du ska må bra oavsett vad som händer med dig.
Du betyder så himla mycket för mig du M så det inte är sant. Du har verkligen fått en plats i mitt hjärta för livet.

Men ska lägga mig nu, godnatt

//Rebecka



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus