NAMN - ÅLDER - BOR


Här kan du skriva lite om dig själv och om din blogg...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quam mauris, suscipit at mollis vel, auctor a felis. Maecenas faucibus ipsum varius elit lacinia ut vulputate arcu aliquet. Etiam vitae sem erat. Pellentesque luctus malesuada nisl, a pretium dolor iaculis sed.



1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-30  |  Tid: 23:36:27

Besök på Akuten

Hej

Ja dagen slutade aldrig som jag hade tänkt mig. Vaknade kl 5 och kunde inte somna om, så låg kvar i sängen en långstund och bara tog det lugnt, funderade och spelade lite spel på mobilen. Vid 9 så fick jag ett ryck att jag skulle storstäda rummet. Så blev att riva ut allt ur alla lådor och gå igenom allt. Vid 12 tiden så försökte jag installera sims 3 men lyckades inte så Ståhl loggade in på msn och hjälpte mig/oss att installerade det, fann va jobbigt det var. Tog nog minst 5 timmar : P, haha är nog inte så duktig då sånt.

Vid 19 så fick jag väldiga kramper och tryck över bröstet, har haft det mer eller mindre hela dagen men då blev det extremt, låg bara och grinade. Så vi åkte in till Akuten för att se så det inte var något alvarligt. Som tur var så var alla värden och provsvar helt normala. Så blev hemskickad, med lite smärtstillande. Väll när jag kommer hem så har jag 2 missade samtal och 2 sms . så blev att sms:a och förklara saken.


Rebecka


Du betyder väldigt mycket för mig du, och jag vet att jag betyder mycket för dig. Är helt vilse i mina tankar, vet inte vad jag ska säga till dig, du är en vän, och ibland känns det att du är mer än en vän.
vi får väll se var framtiden tar oss nu.


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-28  |  Tid: 20:11:41

Var för ska det vara så här?

Dagen skoldag var väll okej, hade Svenska, Matte och Livsmedelkunskap.

På svenskan så fick vi börja läsa i böckerna vi lånat. Matten hade vi ett matte prov, tror det gick hyfsat bra i alla fall. Och sen pallade man sig till sista legationen som var Livsmedelkunskap.


Var för ska livet vara så svårt ibland, just nu har jag ingen lust alls att gå till skolan och träffa någon vill bara vara hemma får mig själv och sova bort dagarna som är nu, men det är fredag imorgon och har ett prov som tilltalar mig att gå till skolan imorgon. Och sen de 2 kommande veckorna så har jag APU så då kan man ta det lugnt, Inge skolplugg bara vara i köket och göra det man blir tilldelad att göra under de 2 veckorna.


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-27  |  Tid: 19:41:49

Skolan idag igen

Okej det är väll tid att uppdatera bloggen igen.


Idag har det varit en helt okej skoldag. Dagen började bra, lugn start på morgonen. Efter det så var det tid att ta bussen ner till skolan och ha svenska, där vi fick gå till biblioteket och leta efter varsin bok som vi nu ska läsa i 5 veckor : / gillar värkligen inte att läsa. Efter svenskan så hade vi matte med Sune, som vanligt så gjorde man ett antal tal, men satt mest och pratade bort tiden och lyssnade på musik : P sista legtionen var då Engelskan, hade hörförståelse prov, Gick bra tycker jag i alla fall : ) var en lätt hade hörförståelse tycker jag.
Efter engelskan så slutade jag så då åkte Jag och Fia åkte ner på Mora och gick i affärer en stund. Hittade en varm tröja, äntligen : ) Efter att gått i afärer en stund så gick vi till ett av café:en och satte oss.



Nu ligger man här hemma och försöker plugga inför engelska provet jag har på Fredag, men det går väll inte så där bra om jag ska vara ärlig, men men. Får göra mitt bästa på provet.

Kram på er alla

Alla gör vi något vi ångrar i våra liv någon gång.

 


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-24  |  Tid: 21:48:08

Mår inte 100% nu

Hej nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg i min blogg. Har varken orkad eller haft lust att skriva på den sista tiden.  Mår inte så där 100% just nu. Skolan går väll så där just nu. Varje vardagsmorgon så får jag dra mig ur sängen för att komma till skolan. Behöver verkligen sommar sol och bad nu.

 

 Denna helg så har jag varit ner till VALBO till IKEA, äntligen. Så nu har man lite möbler i sitt rum i alla fall. När vi väll kom hem från IKEA i går efter den långa dagen så gick man över till grannen och satt en lång stund och bara tog det lugnt, pratade lite och så.

Idag så skulle jag och en kompis upp till grönklitt för att åka skidor, men orkade eller hade ingen lust för det. Så har försökt att få svenskan gjord men det gick inge bättre det inte. Så har bara tagit det lugnt set några avsnitt att House.

Nu på kvällskvisten så var jag ner på byn och lyssnade på musik i kyrkan med några. Det gjorde inte saken bättre det inte, Mådde inte alls bra när jag kom ut där ifrån, ska aldrig gå till en kyrka igen nu känns det som. När man väll kom hem så var det att göra något att äta, mamma tjatar hela tiden ät ättt, så det är väll best att äta då.

Då är det skola imorgon då, ska väll lägga mig snart så man orkar ta sig upp, kommer inte vara lätt att ta sig upp imorgon, om jag ens kommer upp ur sängen. Vill bara liga kvar och sova bort hela dagarna nu känns det som.

 

 

 

Fakta

Namn: Rebecka
Födelsedag: 14 maj
Ögonfärg: grå/blå
Hårfärg: brun/blont
Längd: --
Högerhänt/vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 37
Är dina föräldrar skilda: aa

Favorit:
Sport: --
Helgdag: Fredag (skolan slutar då xD)
Årstid: Sommar, sommar och sommar

Har du någonsin:
Varit kär: aa
Blivit dissad: noo
Skolkat: japp
Sovit utomhus: jupp
Sett en död människa: nepp
Använt droger: noo


THIS OR THAT
Cider/öl : Cider
Pepsi/cola: Pepsi
Kärlek/sex: kärlek
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: Movies
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: Adidas
Kinesiskt/mexikanskt: kinesiskt

SENASTE DU:
Skrattade: Fradags
Grät: --
Filmen du såg: mins inte
Drog ett skämt: lördags
Sjöng en sång: NU

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN:

Druckit alkohol: aa
Tagit droger: nee
Kysst någon: nepp
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: noo
Sovit bredvid någon av samma kön: Aaa
Badat utomhus: det är klart jag har det.
Bakat: mm det har jag


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-16  |  Tid: 16:09:55

Igår och Idag

Hej


Gårdagen var så bra, vaknade vid 10 för att en kompis skulle komma över till mig. Så vi åt lite lunch tillsammans, eller hon gjorde det och jag åt frukost, Vi bestämde att vi skulle ha en filmkväll och äta något gott till kvällen. Så vi åkte ner på byn och inhandlade det vi behövde tills kvällen. Middagen bestod av Planksteg med fläskfilé. Fan va duktiga vi var att göra det, men Beasåsen den får vi ta itu med nästa gång.   : P

Efter att vi lagat den goda middagen till och två och ätit upp den så satte vi och såg 3 filmer. Efter att vi set alla 3 filmer så sjöng vi karaoke till vi blev alldeles hesa. Vi somnade sen vid halv 4. och vaknader runt 11, åt väll lite frukost och satte och försökte att hitta något bra på TV. 



NU är man hemma igen, internet krånglar som FAN, vill ha ett fungerande internet. Och datorn är helt konstig också, ska nog lämna in den snart och se om de hittar något fel på datorn.

 

Så om ni inte här av mig så är det för att internet krånglar….


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-12  |  Tid: 21:44:33

Second day at school

Jag då har andra skoldagen varit då.

Idag så var man ner e i skolan och hade kärnämnen. Började dagen med en lätt Engelska lektion. Som vanligt så gör man inte så mycket på lektionen, bara sitter och mest tar det lugnt och lyssnar på lite musik och är inne i sina tankar. Efter det så hade vi matte, men inte med får ordinarie lärare synd det, fick någon korkad vikarie. Så på maten så tog man väll det också rätt så lugnt gjorde väll ett antal tal men sen så satt man väll mest och pratade bort tiden med de andra. Och så sista lektionen för dagen var Svenska där vi skulle bestämma oss för att göra en presentation på 5 min om någonting så som te.x en artist, sin barndom, land, en händelse mm.

Jag valde att göra en presentation om ett land för att jag älskar att resa och landet jag ska presentera har jag varit i så blir lite enklare att göra det då.

 

När man kom hem från skolan så var det att städa sitt rum, jag passade då även på att städa undan julen i rummet då. Så nu har man ett välstädat rum. Efter att man blev klar med städningen så gick man ut en stund och var med granpojken. Var rätt kalt ute men fick springa och hämta den där jävla bollen som man sköt på honom hela tiden.

 

Rebecka


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-11  |  Tid: 20:10:43

back to school

Då har skolan börjad igen. har inte sovit speciellt mycket inatt, tror det blev 1 ½ timme bara.

Måndag och det innebär att vara i köket, vi satte och i bion och fick vetta vad vi skulle göra under dagen. Det blev att stycka upp kyckling, lår, filéer och vingar och av skrovet från kycklingen så skulle vi göra en buljong till en curry sås. Efter att vi hade ätit upp vår gormet lunch så var det vara att sätta igång att städa.
Men jag gick ner och satte mig för mig själv en stund, behövde verkligen det kände jag.
Sen så fick man plåga sig upp för att städa, och att plocka ihop julen ute i restaurangen. Sen en snabb genomgång vad vi gjort under dagen som ingen lyssnade på som vanligt.

 
Nu så ska jag sätta mig framför TV och bara koppla av en stund och se om man kan sova något inatt.

 

Rebecka


Skola  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-10  |  Tid: 17:11:05

skola imorgon

Hej
jag skolan börjar i morgon igen så man har försökt att ta del av den sista dagen på bästa sätt. Det jag har gjort för att ta del av den sista dagen är att bara ta det lugnt och unna mig själv lite, badat ett varmt bubbel bad och bara set på TV.

 

Just nu så känner jag att jag inte alls har någon lust att gå till skolan imorgon. Vill sova tills jag vaknar, ta det så där lugnt på morgonen, ingen stress att man ska med någon buss till skolan, bara gå omkring i mjukis byxor hela, inga läxor som man får att göra, inga dumma lärare, och så alla varor vi kommer att få till skolan i morgon, eftersom det har varit lov så får vi extra mycket att ta reda på när varorna kommer.


Och du har verkligen fått mig att börja lyssna på Lars Winnerbäck : P har inte fattat att hans musik är bra för än nu!


Musik  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-10  |  Tid: 17:10:19

Lars Winnerbäck


1. 2009/2010 vinter  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-09  |  Tid: 00:09:17

-30 grader

Dagen har varit helt okej, vaknade rätt så tidigt i dag, kunde verkligen inte somna om så satt mig framför TV och vaknade till liv innan dagen började.  Var nere på byn idag och fikade och så hyrde man ett antal filmer som man kan se när det är så kalt ute, har nu -30 lite väll kalt tycker jag. Vad har hänt med den globala uppvärmningen som de snackade om??

Man kan ju knappast gå ut för då fryser man ju till dötts, så man ligger mest inne om dagarna, och bara för att få något gjort så får man väll träna lite. Men det är väll på tiden att städa sitt rum också, ska nog ta och städa det imorgon, har blivit lite stökigt nu under lovet.

 


Mat / Bakverk  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-07  |  Tid: 22:48:59

IKEA

Nu så ska det bli stor shopping, Har planerat att åka ner till IKEA nästa helg och köpa möbler till mitt rum. Lever för tillfället bara med en säng och ett gamalt skrivbord. Men det ska det bli ändring på nu. Det jag kommer inhandla är ett Skrivbord, fåtölj, småförvaring, och mycket mera.



Dagen som varit har varit lugn. Vaknade vid 11 tiden, eller vaknade första gången av att sms vid 9 tiden, fan tänkte jag vem sms:ar så tidigt till mig, orkade inte se vem det var då. Men efteråt så såg jag vem det var, ingen sp viktig person kan jag säga i alla fall.


Somnade om tills 11 då nästa sms kom, så då var väll det bara att kliva upp så fick man ställa sig och göra lunch till mig och mamma. : P Sen så var jag ute på en promenad och sedan tränat lite, kan inte bara sitta framför en dator hela dagarna. Har bakat i dag också. : D men idag så blev det lite nytigare alternativ, nämligen Sockerfria choklad muffins. Blev helt okej, om man inte har det där socker suget i sig!

 


Orsaskolan har börjat idag, starkars de som går där. Tänka sig att börja redan idag, aldrig i livet. Man behöver verkligen de här sista dagarna innan skolan börjar för att villa upp sig.


Mat / Bakverk  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-01-06  |  Tid: 22:33:44

6 jan 2010

Dagens händelse

Vaknade dagen med ett sms, he he sover alldeles för länge nu på lovet. Var snällt av dig att sms:a. Inget jag har emot att få fler gånger.

Men det var väll tur att jag fick sms:et så att jag vaknade till liv. Skulle ju baka med grannens unge i dag så, Det var bara att kräla sig ur sin varma säng och gå och göra sig i ordning tills man skulle baka. Han precis göra mig i ordning tills han skulle komma. Så fick jag ett sms. ”Han kommer inte i dag”

Fan tänkte jag, här har jag klivit upp i onödan. Så då ställde man sig själv i köket och bakade då. Blev 4 olika kakor. (bilderna) Efter det så var det stor städning i köket : P, vilken tur att man har diskmaskinen i hemmet. dagen forsatte med en middag och ett litet träningspass. Sen så ligger man halv död framför Datorn på kvällen.

Det är dagen från mig idag.

 



Och så om 5 dagar så börjar skolan. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan tycker jag, så har man något man måste göra om dagarna. Men ett krav jag har på mig innan skolan börjar är att åka upp till grönklitt och åka slalom.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus